Tietoja minusta

Koulutettu hieroja

santeri humina

"Kun oppi aiheena on elämä, on opiskelu koko elämän mittaista."

Olen opiskellut itseni aikanaan koulutetuksi hierojaksi, sen jälkeen olen opiskellut useamman vuoden perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja jo ennen tätä tutustunut moniin eri hoitojärjestelmiin mutta oman paikkani löysin tutustuessani Sowa Rigpaan eli perinteiseen tiibetiläiseen lääketieteeseen. Sowa rigpan hoitojen laajuus sekä kattavuus fyysisistä henkisiin hoitomuotoihin teki lähtemättömän vaikutuksen. Tätä nykyä elätän itseni tekemällä perinteistä hierontaa, sowa rigpan mukaisia hoitoja sekä joitakin perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitoja. Yksi vahvimmista alueistani on kuppaus, jonka tehokkaita ja monipuolisia mutta lempeitä hoitoja yritänkin tuoda ihmisten tietoisuuteen enemmän.

Alkeisvoimassa pyrin aina siihen että asiakas, sinut, kohdataan aina ihmisenä, yksilöllisenä kokonaisuutena joka on oman elämänsä ja kokemuksiensa summa - yksilö. Jokainen meistä ansaitsee tulla kohdatuksi tasavertaisena vammasta, vaivasta tai elämäntilanteesta riippumatta.

Entisenä kamppailulaji harrastajana myös kokonaisvaltainen liikunta, kuntoilu ja kehon kykyjen koettelu on aina ollut lähellä sydäntä ja näillä sivuilla tuleekin olemaan oma osionsa, josta löytyy harjoitteluun liittyvät aiheet. Kehonhuollon lisäksi neuvon sekä opastan tarvittaessa myös henkilökohtaisesti, tai vaikka ryhmälle, kuntoiluun ja terveysliikuntaan liittyvissä asioissa.

Elämän kolhuissa on myös henkisen kestävyyden ja mielenterveyden tärkeys tullut koettua. Koen itse sisäisten ja henkisten harjoitusten tekemisen tärkeäksi osaksi elämää ja voimavaraksi vaikeina aikoina. Ohjaan tarvittaessa myös muita, yksin tai ryhmässä, meditaation, hengitysharjoitusten ja rentoutumisen perusteissa. 

 

Santeri    

  • White Facebook Icon
Tietoja minusta

Santeri Humina. Koulutettu hieroja, kiertävä kuppari, perinteisten lääketieteiden opiskelija, buddhalainen joogi, animistisen maailmankuvan kannattaja, suomalaisen sekä pohjoismaisten perinnehoitojen, perinteiden ja mytologian tutkiskelija.

 

LUE LISÄÄ

Liity sähköpostilistalle!

© 2018 by A L K E I S V O I M A